Corima > Om corima

OM CORIMA

LITE OM OSS…

Corima AB är det äldsta renodlade ergonomiföretaget i Sverige.

Sedan starten 1985 så har vår ambition varit att ständigt föra ergonomin för datorarbetsplatser framåt.

Corima har i dag avtal med merparten av Sveriges landsting och ett flertal kommuner och myndigheter samt flera både stora som små företag.

Välkommen att kontakta oss om också ditt företag vill kunna få förmånen att ta del av vårt sortiment och vårt ergonomiska kunnande till några av marknadens bästa priser!

Hos oss har man som kund alltid möjlighet att få prova produkter innan köp, och självklart även möjlighet att få ergonomisk rådgivning både via telefon och ute på sin egen arbetsplats.

Corima har flera utbildade ergonomiska rådgivare som gärna hjälper dig!

VÅR STYRKA

är att inte bara tillhandahålla marknadens alla olika produkter inom kontor!

Utan vårt sätt att hjälpa användaren med en så bra individuell lösning som möjligt.

Att som datoranvändare hitta den mest ergonomiska och funktionella lösningen för sin arbetsplats kan ibland vara ganska svårt.

Då vi alla människor är olika skapta, vissa är långa och vissa är korta mm. är det viktigt att man får en så anpassad arbetsplats som möjligt. Det som fungerar för din kontorsgranne fungerar kanske inte för dig.

Vi på Corima har genom åren förstått hur viktigt det är att man kan få hjälp ute på sin egen arbetsplats med allt i från höjdinställningar på skrivbordet, till att få hjälp med utprovning av ”rätt” stol och sist men inte minst att få rådgivning och möjlighet att testa olika varianter av rullmöss med tillhörande handlovsstöd eller underarmsstöd och tangentbord.

De flesta i dag känner till vikten av att förebygga datorrelaterade åkommor som t.ex Musarm.

Eftersom vi har lång erfarenhet och ett stort kunnande av hur man förebygger och förhindrar att man får ont när man jobbar vid sin arbetsplats så kan vi på ett snabbt och effektivt sätt hjälpa till.

Vårt kunnande delar vi gärna med oss av!