Corima > Prova gratis

PROVA GRATIS

HOS OSS PÅ CORIMA FÅR DU PROVA PRODUKTEN INNAN KÖP!

Prova produkten innan köp!

Att i lugn och ro kunna prova sitt nya ergonomiska hjälpmedel innan köp tycker vi är en självklarhet!

Vi vet att det inte är enkelt att välja rätt ergonomiska produkt från en hemsida. Det finns många olika produkter att välja mellan och alla passar inte dig och dina behov.

I mer än 30 år har vi på Corima besökt kunder på sina arbetsplatser och där hjälpt till med utvärderingen och den servicen vill vi fortsätta med på vår webshop.

Köp inte ”grisen i säcken”

”Prova innan köp” fungerar på så sätt att du i lugn och ro väljer ut en produkt som du är intresserad av. Istället för att lägga produkten i varukorgen kontaktar du i stället vår kundtjänst via mail eller telefon och uppger vilken eller vilka produkter du vill prova. Vi skickar eller levererar därefter produkten till dig så att då kan du i lugn och ro prova produkten på din arbetsplats och se om den är rätt för dig. Vi kontaktar dig alltid efter ca. 1 vecka för att höra hur du upplever produkten och ger dig råd om så önskas.

Om du vill behålla produkten behöver du bara kontakta oss, så löser vi tillsammans det praktiska med fakturaadress, leveransadress m.m.

Om du inte är nöjd med produkten kontaktar du Corimas kundtjänst inom 10 dagar och meddelar detta. Därefter sänds produkten tillbaka till: Corima AB, Vistvägen 2, 52337 Ulricehamn.

Villkor: För att produkten ska kunna returneras ska produkten vara i oskadat skick samt i orginalkartong. Dessutom ska alla eventuella tillbehör samt bruksanvisning medfölja i returen.

Eventuell returfrakt bekostas alltid av kunden!

Alla produkter i vårt sortiment kan inte provas innan köp, men kontakta oss ändå, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.