Corima > Svensktillverkat

SVENSKTILLVERKAT

”GEDIGET SVENSKT HANTVERK SEDAN 1985”

Vi utvecklar och tillverkar merparten av våra produkter i Sverige.

En stor fördel är att vi då kan tillverka i mindre serier och kundanpassa både vad det gäller material samt färger, vilket inte minst är viktigt inom t.ex. vården, där det helst skall vara ljusa färger och avspritningsbara material.

Tack var vår egen tillverkning så har vi tillsammans med sjukgymnaster och företagshälsovårder fört utvecklingen framåt och därigenom kunnat hjälpa fler datoranvändare till att förebygga dator-relaterade skador.

Vi har sedan 1992 haft vår tillverkning i Sverige och tillsammans med vår starka drivkraft att hela tiden hitta nya lösningar, och med stor nyfikenhet utveckla ergonomiska produkter, så kan vi även i framtiden hjälpa till att förhindra dator-relaterade åkommor som t.ex Musarms besvär

De produkter vi säljer är ett gediget svenskt hantverk, kvalitet rakt igenom, det känns…

EN PRODUKT BLIR TILL…

Vi tillverkar allt i från musplattor med ett mjukt handlovsstöd till t.ex. Underarmsstöd, fotpallar och arbetsplatsmattor.

Just underarmsstöd är en produkt som kräver kunskap i ergonomi och stor erfarenhet. Det är många saker som gör att ett underarmsstöd ger rätt stöd för armar och axlar.

Mycket beror på hur det befintliga bordet ser ut, är det rektangulärt eller ett svängt bord? Hur tjock bordskivan är mm.

Sen det viktigaste av allt, hur ser personen ut som skall använda stödet, och kanske finns det en ”rullmus” som skall passa in och få ett centrerat läge.

Det är en stor tillfredställelse när man ser en ny produkt bli till.

Tack till våra skickliga hantverkare som gör detta möjligt!!