Corima > Showroom

SHOWROOM

SHOWROOM

Nu slår vi upp portarna för Corimas nya showroom och fysiska butik.Vårt showroom finner du i våra nya fräscha lokaler i Ulricehamn, mitt i Västra Götaland.

Unikt med utställningen är att vi valt att visa det vi själva brinner för. Det betyder att du här finner de bästa pekdonen på marknaden från t ex. Rollermouse, MouseTrapper, Barmouse m.fl. Vanliga och ovanliga tangentbord och möss som fyller alla tänkbara användningsområden. Här hittar du också belysning för ditt skrivbord som garanterat är bra för din syn. Kontorsstolar från flera kända svenska tillverkare i alla prisklasser.

BRETT SORTIMENT

Att Corima AB är en Götessons återförsäljare märker du direkt när du kliver över tröskeln. Vi visar det senaste inom ljudabsorbenter, skrivbordstillbehör m.m

Dessutom kan du även köpa ny kontorsinredning hos oss. Vi har många höj och sänkbara skrivbord att välja bland liksom skåp, hurtsar, konferensbord och loungemöbler. I vår fysiska butik får du samma professionella tips och råd som av våra säljare som besöker dig på ditt kontor.

I VÅRT SHOWROOM…

har vi samlat ett noga utvalt sortiment av de bästa ergonomiprodukterna, vi kan med stolthet visa upp ett stort sortiment som vi satt våran egen prägel på.

Här kan du provsitta stolar, få ergonomisk rådgivning och se det senaste inom rullmöss, stå-mattor och Götessons innovativa ljudabsorbent med inbyggd luftrenare och mycket mer.

I vårt showroom har du som kund möjlighet att titta, känna och klämma på olika produkter och få den proffsiga hjälp som man som kund önskar.

Hos oss är du alltid varmt välkommen!